AMASYA / SULUOVA - Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mustafa DÖNER - Okul Müdürü

10/05/1969 Amasya Yeşil Yenice Mh. doğdu İlk ve Ortaokulu  Yeşilyenice de tamamladı. Lise öğrenimini 1985 yılında Amasya Lisesinde bitirdi.Lisans Eğitimini Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Biyoloji Öğretmenliği bölümünde aldı.Askerliğini Yedek Subay Öğretmen olarak Artvin Borçka İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 13/04/1992 tarihinde Sakarya ili Kaynarca İlçesi Turnalı Ortaokulunda üç yıl görev yaptıktan sonra 1995 yılında Amasya Zübeydehanım ortaokuluna atandı. Beş yıl Fenbilgisi öğretmeni olarak görev yaptı. 2000 yılında Amasya Lisesine Biyoloji Öğretmeni olarak atandı. 2005 yılına kadar öğretmen olarak devam etti .Nisan 2005 yılında aynı okula iderci olarak görev yapmaya başladı. 2013 yılında rotasyon uygulaması ile Amasya Atatürk Anadolu lisesinde göreve başladı. Yine rotasyon uygulamasını tamamladıktan sonra Amasya Şehit Yılmaz Zengin Mesleki eğitim merkezinde görev yaptı. 10 Kasım 2023 tarihinde Suluova Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı.Halen bu görevi yürütmektedir. Evli Dört Çocuk babasıdır. Çok sayıda mahalli kurslara , mahalli ve merkezi seminerlere katılım sağladı.