AMASYA / SULUOVA - Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

OKULUMUZ  YURTDIŞI PROJESİ

ÖĞRENCİ BECERİ UYGULAMA

Öğrencilerimizin mesleki ders uygulamaları

KOZLU YUMURTA SANAYİİNE MESLEKİ GEZİMİZ.

KOZLU YUMURTA SANAYİİNE MESLEKİ GEZİ

OKULUMUZUN KARLA ÖRTÜLÜ HALİ

SINIFLAR ARASI VOLEYBOL KARŞILAŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ.

DÖNEM BİRİNCİSİ

2021-2022 MEZUNİYET TÖRENİ

OKULUMUZDA DEPREM TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI.

04.10.2021 DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DEĞERLENDİRME HAFTA ETKİNLİĞİ

04.10.2021 DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DEĞERLENDİRME HAFTA ETKİNLİĞİ

Sayın: Ümit  TÜRKELİ

( Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı )

2020-2021 Öğretim yılında okulumuzda uygulanan  OKA tarafından finanse edilen proje no:TR83/19/MES/0016  ''FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HAYVAN YEİŞTİRİCİLİĞİ VE SAĞLIĞI ATÖLYESİNİN MODERNİZESİ; EĞİTİM KALİTESİ VE HAYVANCILIĞIN GELİŞTİRİLMESİ''  projesi kapsamında yapmış olduğunuz öz verili, başarılı çalışmalarınızdan dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunarım.

12.07.2021

İsmet ÇULLU

MÜDÜR

Sayın: Alim DENİZ

(Suluova Öğretmen Evi ve A.S.O. Müdürü

2020-2021 Öğretim yılında okulumuzda uygulanan ait OKA tarafından finanse edilen proje no:TR83/19/MES/0016  ''FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HAYVAN YEİŞTİRİCİLİĞİ VE SAĞLIĞI ATÖLYESİNİN MODERNİZESİ; EĞİTİM KALİTESİ VE HAYVANCILIĞIN GELİŞTİRİLMESİ''  projesi kapsamında yapmış olduğunuz öz verili, başarılı çalışmalarınızdan dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunarım.