AMASYA / SULUOVA - Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Bayezıt Mahallesi Yıldırım Bayezıt cad. No33 Amasya /Suluova
Vizyon
Kendini ve çevresini anlayabilen, geliştirebilen bireyler yetiştirerek saygın, güvenilir ve tercih edilen bir kurum olmak.
Misyon
Anayasaya, aileye, topluma, ülkeye, doğaya, dünyaya ve insana saygılı, yaşadığı çağın ve dünyanın ihtiyaçlarını fark etmiş, sorunun değil çözümün bir parçası olmaya kararlı, toplum içinde kedisine saygın bir yer edinebileceği bir yükseköğretim programında eğitim almaya yeterli kültür ve bilgi seviyesine ulaşmış, bilinçli, ahlaklı ve estetik duygusu gelişmiş bireyler yetiştirmek
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :1
08:30 16:55
Şehir İçi Dolmuşları İle Ulaşım Sağlanmaktadır.
Özel Servisler(Kurumumuzla İlgisi Bulunmamaktadır.)
Beyazıt Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi No:33 Suluova / Amasya
Okulumuzun İl Merkezine Uzaklığı 26 Km. İlçe Merkezindedir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz Sınavsız Okul Kategorisindedir.
Okulumuz Sportif Etkinliklere Katılım Sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları
Proje Adı: Suluova Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı Atölyesinin Modernizesi; Eğitim Kalitesi ve Hayvancılığın Geliştirilmesi. Bu Projemiz 2019 Yılı Mesleki ve Teknik Eğitimin Geliştirilmesi Altyapı Mali Destek Programı Kapsamında Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) Tarafından Desteklenmiştir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Proje Adı: Bakış Açısını Değiştir. Projemiz Okulumuz Fatih Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Olarak Faaliyet Gösterdiği Dönemde Uygulanmuıştır. Bu Projemiz Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti Tarafından Finanse Edilmiştir. Projemiz İle Dezavantajlı Kişilerin Sosyal Entegrasyonu İle İstihdam Edilebilirliklerinin Desteklenmesi, Geliştirilmesi Amaçlanmıştır.