AMASYA / SULUOVA - Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

TEŞEKKÜR BELGESİ

Sayın: Alim DENİZ

(Suluova Öğretmen Evi ve A.S.O. Müdürü

2020-2021 Öğretim yılında okulumuzda uygulanan ait OKA tarafından finanse edilen proje no:TR83/19/MES/0016  ''FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HAYVAN YEİŞTİRİCİLİĞİ VE SAĞLIĞI ATÖLYESİNİN MODERNİZESİ; EĞİTİM KALİTESİ VE HAYVANCILIĞIN GELİŞTİRİLMESİ''  projesi kapsamında yapmış olduğunuz öz verili, başarılı çalışmalarınızdan dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunarım.

Sayın: Alim DENİZ

(Suluova Öğretmen Evi ve A.S.O. Müdürü

2020-2021 Öğretim yılında okulumuzda uygulanan ait OKA tarafından finanse edilen proje no:TR83/19/MES/0016  ''FATİH MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ HAYVAN YEİŞTİRİCİLİĞİ VE SAĞLIĞI ATÖLYESİNİN MODERNİZESİ; EĞİTİM KALİTESİ VE HAYVANCILIĞIN GELİŞTİRİLMESİ''  projesi kapsamında yapmış olduğunuz öz verili, başarılı çalışmalarınızdan dolayı takdir ve teşekkürlerimi sunarım.

Yayın: 23.09.2021 - Güncelleme: 23.09.2021 23:31 - Görüntülenme: 170